Home

Bij Hans Anders doen we dingen graag op onze eigen manier. Als het kan, net even anders. Onze klanten krijgen daarbij de beste service voor de beste prijs. En ook als werkgever blinkt Hans Anders uit met de focus op deskundigheid én plezier in het werk. In ons eigen Hans Anders College groeien we graag met je mee.

De geschiedenis van
Hans Anders

In 1982 ontdekten drie mannen een collectie Japanse brillen. Van buitengewoon goede kwaliteit, voor een lage prijs. Opmerkelijk, vonden onze ‘Hansen’. In Nederland betaalde je voor dit soort brillen veel meer. Iedereen had volgens het recht om goed te zien tegen een eerlijke prijs. Daarom besloten ze de ondoorzichtige en prijsstarre markt ‘anders’ aan te pakken en begonnen ze hun eigen brillenketen: Hans Anders. ‘Hans’ omdat twee van de drie mannen Hans heetten. ‘Anders’ omdat ze het anders gingen doen. Vanaf dag één liep het storm in hun eerste winkel aan de Zwart Janstraat in Rotterdam. Een jaar later openden we onze eerste winkel in Antwerpen. 20 jaar later, startten we ook met het aanbieden van hoortoestellen en hoorzorg voor lage prijzen. Nu, ruim 400 winkels later, is er veel veranderd. Maar één ding is hetzelfde: we zijn er nog steeds voor iedereen met betaalbare brillen van topkwaliteit.

paralax-image

De beste service.

De aanschaf van een nieuwe bril, lenzen of gehooroplossing. Voor de meeste mensen is dat geen dagelijkse bezigheid. Voor ons wel. We staan dan ook voor onze klanten klaar met deskundig advies, persoonlijke aandacht en alle service die zij nodig hebben om tot de beste keuze te komen.

Én de beste kwaliteit.

Ogen en oren zijn een serieuze zaak. Daarom werken wij met mensen die daar heel veel verstand van hebben: goed opgeleide opticiens en audiciens. En leveranciers van de beste monturen, glazen, lenzen en hoortoestellen.

paralax-image

Hoe is Hans anders?

We willen mensen laten weten (en voelen) dat ze de beste service voor de beste prijs krijgen. En dat doen we op onze eigen manier. Wat je terugziet in onze waarden:

Toegankelijk We zijn altijd bereikbaar voor iedereen en geven mensen graag persoonlijke aandacht.
Opmerkelijk We houden ervan mensen positief te verrassen, het net even anders te doen en op te vallen.
Fun We doen alles met een glimlach en zorgen dat de aanschaf van een bril of hoortoestel iets leuks is.

paralax-image

Werken in de winkel.

Omdat we de klant centraal zetten, hebben we naast onze gediplomeerde opticiens en audiciens, ook ruimte voor topverkopers. Collega’s met passie voor mode en een servicegerichte instelling. Of je nu start als verkoopmedewerker of als vestigingsmanager, jij neemt een pakket aan unieke kwaliteiten met je mee. En dat bouwen wij graag samen met jou verder uit.

Bekijk onze vacatures

Groeien met Hans.

Ben je net zo leergierig als wij? We leiden je graag verder op, ongeacht je vooropleiding. In ons eigen Hans Anders College. Met de introductiedagen en coaching on the job maken we je snel wegwijs in onze collectie. Binnen no-time kun je klanten adviseren in de keuze van het montuur. Ook leer je veel over de verschillende soorten glastypes en natuurlijk het meten van ogen.

Misschien krijg je zo de smaak te pakken en wil je een opticiensdiploma gaan behalen. Of heb je je management skills ontdekt en ontwikkel je jezelf liever in die richting. Wil je je zorgende kant meer inzetten, dan schuilt er in jou misschien een topaudicien.

paralax-image

Werken op ons Service Center.

Op het Service Center van Hans Anders in Gorinchem willen we net zo goed winnen als in de winkels. Hier doen we alles om onze 260 winkels zo goed mogelijk te faciliteren. Ben jij een topper op het gebied van Marketing, Klantenservice, E-commerce, Vastgoed, Finance, ICT of HR? Dan heeft Hans Anders wellicht dé perfecte baan voor jou.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Gorinchem en goed bereikbaar vanuit onder andere Rotterdam, Breda, Den Bosch, Utrecht en Tiel. Ook het interne opleidings- en kwaliteitscentrum is hier gevestigd.

Bekijk onze vacatures