Overzicht

“Elke ochtend fiets ik gemotiveerd richting het Service Center in Hasselt, me afvragend hoe de dag er zal uitzien. Ik fungeer namelijk zowel als receptioniste, klantenservice medewerker en Store Support medewerker. Multitasking is dagelijkse kost voor mij. Verveling zit niet in mijn takenpakket. Zo ben ik het ene moment bezig met postverwerking en vergaderzalen boeken terwijl ik op een ander moment de vragen van onze Waalse winkels telefonisch of per mail afhandel. En als Waalse klanten vragen hebben sta ik ze in het Frans te woord. Geen dag is hetzelfde en daar geniet ik juist van.” 

“Op professioneel vlak was ik een laatbloeier. Het duurde lang voordat ik een job vond die me voor 100 procent lag. Ik miste altijd wel iets en dankzij verschillende werkervaringen ontdekte ik mijn interesses en kwaliteiten. De optiek- en audiosector was mij tot een jaar geleden nog geheel onbekend, maar het leek mij wel een interessante sector om in te werken. Goed zicht of gehoor is voor mensen een basisbehoefte en het klonk dan ook niet alleen zeer sympathiek maar ook als een geweldige uitdaging om me hierin te kunnen verdiepen.

Toen ik startte werd er aangegeven dat de functie nog veel ruimte bood voor groei en persoonlijke ontplooiing, er was een deel van de taken vastgelegd maar daarnaast was er nog ruimte voor extra’s zeg maar. Gaandeweg zijn er een aantal zaken in de functie toegevoegd omdat die wel in lijn lagen met mijn interesses en mijn functie. Meteen merkte ik dat bij Hans Anders eigen inbreng en initiatief geapprecieerd wordt, en dat zijn eigenschappen die ik graag laat zien. Ik kan me in deze job helemaal uitleven. 

“Kleine gelukjes”

Voor zowel collega’s als klanten ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Zo kan je echt iemands dag goed maken door een luisterend oor te bieden, simpelweg te glimlachen of een klant verder te helpen. Na een gesprek met iemand een complimentje krijgen over de afhandeling, daar word ik altijd blij van! Ik vind mijn geluk in kleine dingen: een dankjewel, een leuk kaartje voor mijn verjaardag of een collega die je simpelweg helpt bij het beantwoorden van een vraag, de collegialiteit is hier ongelofelijk! Ook meezingen met een goed nummer op de radio kan mijn dag een extra boost geven. Mijn collega’s mogen dan volop meegenieten van mijn zangtalent. 

Ik maak Hans graag Anders door elke dag klaar te staan voor collega’s en klanten en altijd met een big smile! Ik hoop dat het aanstekelijk werkt en het mensen kan inspireren.”