Werken en groeien bij Hans Anders

Hoe zie jij jouw toekomst? Vind je adviseren, verkopen en met mensen werken leuk? Denk dan eens na over een carrière in de optiek of audio. Want dat zou jou misschien wel op het lijf geschreven kunnen zijn!

Werken als verkoopmedewerker, opticien of audicien is fantastisch. Geen dag is hetzelfde. Als opticien in opleiding kijk je gewoon net even verder. Je helpt je klanten, van jong tot oud, met goed zien, en er goed uitzien. Dat betekent dat jij alles weet van ogen, styling, trends en sales. Als audicien in opleiding geef jij gehoor aan wat mensen nodig hebben om hun wereld weer wat te vergroten. Jij leert alles over geluid, oren, technieken en sales. In ons Hans Anders College helpen wij je met de juiste trainingen, opleidingen en begeleiding om daar een succes van te maken.

En het mooie is ervaring in de optiek of audio is niet nodig, natuurlijk wel altijd mooi meegenomen. 

paralax-image

Iedereen groeit via het Hans Anders College

Bij ons kun je jezelf constant blijven uitdagen om iets nieuws te leren. We helpen je graag om nieuwe mogelijkheden te blijven zien. Om te groeien in je vak én als mens. 

Via het Hans Anders College heb je toegang tot een breed scala aan leuke en goede opleidingen, trainingen en e-learningmodules op commercieel, vaktechnisch en managementgebied. Theoretisch, maar ook in de praktijk op de winkelvloer met goede begeleiding. Zo ontdek je vanzelf waar jouw passie en talenten liggen.

Ook als je nog geen diploma’s of ervaring hebt in de optiek of audio, krijg je bij Hans Anders de kans om het vak te leren! Via het Hans Anders College (en onze partners) volg je stap voor stap opleidingen om te groeien als storemanager, gediplomeerd opticien of audicien.

Een MBO diploma halen terwijl je werkt

Bij Hans Anders werk je om te leren. Want nieuwe dingen leren en jezelf verder ontwikkelen is leuk. Als jij je wilt inzetten voor een mooie (interne of externe) opleiding om beter te worden in je functie, betalen wij jouw studiekosten en kun je de opleiding onder werktijd volgen. Zo investeren we samen in jouw en onze toekomst.

Leren doe je in de winkel met de begeleiding van praktijkbegeleiders en sales coaches, om je skills verder te ontwikkelen. Maar ook volg je trainingen en opleidingen op verschillende locaties in het land en via het online leerplatform van het Hans Anders College. Daar vind je alle informatie en digitale ondersteuning (zoals e-learnings en filmpjes) om steeds weer bij te leren.

Om je op te leiden tot gediplomeerd opticien of audicien, werken we samen met landelijk erkende MBO opleidingen zoals bijvoorbeeld het Summa College en het Da Vinci College. Wil je meer weten over onze opleidingsmogelijkheden in samenwerking met een MBO opleiding (erkende opleidingsinstantie) bij jou in de buurt?

Neem dan contact met ons op.

paralax-image

Benieuwd wat ons nog meer anders maakt?

Benieuwd naar wat wij allemaal meemaken? #iedereengroeitbijHansAnders

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No users set. Please visit the plugin's settings page to select a user account or add one to the shortcode - user="username".

Bekijk onze social wall