Home
Gorinchem 38 uur

Ben jij goed in het vertalen van bedrijfsactiviteiten naar boekhoudkundige transacties? En vind je het ook nog eens leuk om een team aan te sturen? Dan zoeken wij jou!

Samen maken we Hans Anders.

Hans Anders is constant in beweging. Als Teamleider Grootboek weet jij met je team deze verandering juist weer te geven in de administratie. Zodat het gehele bedrijf, van winkels tot MT kan steunen op de juiste financiële cijfers.

Wat ga je doen?

Als Teamleider Grootboek stuur je 2 teams aan, het grootboekteam (2fte) en het crediteurenteam (3fte). Met deze teams zorg je ervoor dat de verschillende administraties altijd up to date zijn. Je bent hierbij verantwoordelijk voor 5 verschillende entiteiten in binnen- en buitenland. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het coördineren van de maandeinde afsluiting;
 • Het verrichten van de betalingen;
 • Het voorbereiden en meewerken aan de accountantscontroles;
 • Het vertalen van bestaande en nieuwe processen naar juiste boekingsgangen;
 • Het onderhouden en opstellen van procesbeschrijvingen;
 • Het begeleiden van en deelnemen aan (IT) projecten;
 • De aansluiting tussen de verschillende bronsystemen en de administratie;

Pas jij bij ons?  Doe de test!

Wie ben jij?

Als Teamleider Grootboek stuur je de teams makkelijk aan en houdt daarbij zelf het overzicht. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een deadline missen zal jou dan ook niet gebeuren. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:

 • Aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau in financiële richting;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ruime ervaring met Excel en ERP-systemen (SAP is hierbij een zeer grote pré);
 • Ervaring binnen een Retail organisatie is een pré;
 • Je hebt een sterk, cijfermatig inzicht en je kunt zowel in teamverband als zelfstandig functioneren.
   

De wereld van vandaag ziet er anders uit. Daar hebben we ook onze sollicitatieprocedure op aangepast. We horen je graag. We zien je ook graag. Alleen nu even op afstand. Jouw sollicitatie behandelen we met aandacht, maar kennismaken doen we graag wel even anders! Bijvoorbeeld via Skype of Facetime. Wil je liever een persoonlijk gesprek? Geen probleem, dan stellen we het gesprek uit totdat het weer verantwoord is om elkaar te ontmoeten.

Interesse? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over de vacatures of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze recruiter. Tijdens een virtuele kop koffie of thee beantwoord ze al je vragen. Natuurlijk mag je ook een appje sturen :)

Wat bieden wij je?

Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden Lekkere koffie Vrijheid in je dagelijkse werk Korting op je nieuwe (merk)bril of zonnebril Korting op je nieuwe of sportabonnement.

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes! We hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiters bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt gebeld voor een telefonische kennismaking, waarbij jij alvast jouw vragen kunt stellen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou, dus we stellen hierin ook aanvullende vragen.

Na ons telefoongesprek maken we een afspraak voor een kennismaking. Wat leuk om je te ontmoeten! In dit gesprek gaan we meer op de inhoud in. We bespreken de functie en komen ook graag meer over jou te weten.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.

Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige baan? Maak dan gebruik van onze overstapservice. Lees er hier alles over.