Home
Gorinchem 24 - 32 uur

Ter uitbreiding van ons team zoeken we een aantal nieuwe collega's. Ben jij klantgericht, stressbestendig, heb je een goede telefoonstem en wil je jezelf ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Samen maken we Hans Anders.

Wist je dat 9 op de 10 klanten (zeer) tevreden zijn met onze service? Die klantwaardering zorgt voor extra motivatie en een goede sfeer in onze winkels en op onder andere ons Klant Contact Center. Omdat je hét aanspreekpunt bent voor onze klanten en relaties, draag je direct bij aan dit succes. Natuurlijk word je hierbij ondersteund door je collega's. Via coaching on the job word je getraind op alle facetten van het werk.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Klantenservice plan je afspraken in voor onze audiciens en opticiens in de vestiging. Daarnaast ben je altijd bereid om klanten te helpen wanneer zij vragen hebben over een bestelling. Verder ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Je zorgt voor de beste oplossing wanneer er klachten zijn ontstaan;
  • Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden zoals het vastleggen van klachten en het muteren van klantgegevens;
  • Je bent actief in het nabellen van afspraken en acties;
  • Je helpt klanten die vragen hebben over acties of onze webshop;

Je kunt binnen de afdeling snel doorgroeien. Wanneer je precies weet wat onze klanten en relaties nodig hebben om goed geholpen te worden, ga je vanuit het webcare-team ook reageren op de online gestelde vragen. Daarnaast kan je ook ingezet worden bij het mailteam om onze klanten per mail te ondersteunen.

Pas jij bij ons?  Doe de test!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar collega’s die zelfstandig kunnen werken, maar wel collegiaal zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Goed kunt werken met Microsoft Office (Word/Excel);
  • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal hebt;
  • Jezelf in kunt leven in de situatie van een ander en daar goed op kunt reageren;
  • Je bent flexibel en je vindt het niet erg op om een zaterdag te werken.

Wat bieden wij je?

Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden Lekkere koffie Vrijheid in je dagelijkse werk Korting op je nieuwe (merk)bril of zonnebril Korting op je nieuwe of sportabonnement.

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes! We hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiters bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt gebeld voor een telefonische kennismaking, waarbij jij alvast jouw vragen kunt stellen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou, dus we stellen hierin ook aanvullende vragen.

Na ons telefoongesprek maken we een afspraak voor een kennismaking. Wat leuk om je te ontmoeten! In dit gesprek gaan we meer op de inhoud in. We bespreken de functie en komen ook graag meer over jou te weten.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.

Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige baan? Maak dan gebruik van onze overstapservice. Lees er hier alles over.