Home
Eindhoven

Wil jij werken bij de beste Audicien van Nederland? Kom dan ons leuke team versterken!

Samen maken we Hans Anders.

Al meer dan 20 jaar staan wij met veel plezier klaar om onze klanten de beste gehooroplossing te geven.Wij hechten veel waarde aan zekerheid en kwaliteit en we zijn continu in ontwikkeling. We verkopen hoortoestellen van topmerken en voegen regelmatig nieuwe kwalitatieve producten toe aan ons assortiment. Om onze kwaliteit te waarborgen, zorgen wij ervoor dat de vakinhoudelijke kennis van alle medewerkers continue up-to-date wordt gehouden. De energie en commitment die je voelt binnen Hans Anders is echt. Collega’s vormen een hecht team en samen gaan we voor het beste resultaat in een prettige werksfeer. Uiteraard is er geen mooier bewijs dan de stem van onze klanten, dit jaar zijn wij dan ook bekroond met de geweldige prijs: Beste Winkelketen van Nederland in de categorie Audiciens!
 

Wat ga je doen?

Als Audicien ben jij de specialist in jouw vakgebied en zorg je ervoor dat klanten met een grote glimlach de deur uitlopen. Je past je vakkennis toe en adviseert de klant over een passende gehooroplossing. Je hebt een afwisselende rol in een leuk team waardoor iedere dag anders is en je er niet alleen voor staat. Je optiek-collega’s helpen je met meerdere werkzaamheden, zoals het opvangen van klanten. Als Audicien ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Door het stellen van de juiste vragen zorg je ervoor dat iedere klant de winkel verlaat met een product dat perfect aansluit bij zijn of haar wensen;
 • Je adviseert en overlegt met de klant de best passende persoonlijke totaal-gehooroplossing;
 • Je verleent altijd optimale service bij het gehele aanmeet- en verkoopproces van een hoortoestel en bijbehorende producten;
 • Je neemt audiometrische testen af;
 • Uiteraard zorg je voor een juiste administratieve afhandeling;
 • Omdat we als organisatie leren zo belangrijk vinden, begeleid en ondersteun je als Audicien ook je collega’s die een opleiding tot Audicien volgen.

Pas jij bij ons?  Doe de test!

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van het MBO-diploma Audicien en Star geregistreerd;
 • Je bent klantgericht en je kan vanuit jouw specialisme het beste advies geven;
 • Je bent in staat om klanten te binden door ze de juiste aandacht te geven;
 • Als Triage Audicien beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een dienstverlenende en commerciële instelling;
 • Je bent gemotiveerd om je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen.

Wat bieden wij je?

Blijf iedere dag jezelf en draag jouw eigen (zwarte) kleding. Hiervoor ontvang je een tegoedbon. Vrijheid in je dagelijkse werk  Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden De lekkerste koffie van de winkelstraat Korting op je nieuwe (merk)bril of zonnebril Kom je straks op je nieuwe of krijg je toch liever korting op je sportabonnement?

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes! We hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiters bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt gebeld voor een telefonische kennismaking, waarbij jij alvast jouw vragen kunt stellen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou, dus we stellen hierin ook aanvullende vragen.

Na ons telefoongesprek maken we een afspraak voor een kennismaking. Wat leuk om je te ontmoeten! In dit gesprek gaan we meer op de inhoud in. We bespreken de functie en komen ook graag meer over jou te weten.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.

Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige baan? Maak dan gebruik van onze overstapservice. Lees er hier alles over.