Home
Mijdrecht 30 - 38

Ben jij een gediplomeerd opticien en geef jij altijd 100% om een klant van meting tot nazorg te voorzien van advies? Kom dan ons leuke team versterken met jouw kennis, inzet en betrokkenheid.

Samen maken we Hans Anders.

Onze opticiens zijn gek op hun vak en willen uitgedaagd worden en vooruitstrevend zijn. We hechten waarde aan zekerheid en kwaliteit wat leidt tot diverse keurmerken zoals ISO, StAr en Keten Erkend Leerbedrijf. Om onze kwaliteit te waarborgen, zorgen wij ervoor dat de vakinhoudelijke kennis van alle medewerkers continu up-to-date wordt gehouden. Daarnaast staan onze opticiens ook ná de oogmeting klaar voor de klant. Hierdoor ben je als opticien betrokken bij het gehele verkoopproces, zodat jij een grotere bijdrage kan leveren aan de tevredenheid van een klant.

Wat ga je doen?

Als opticien bij Hans Anders ben je specialist, adviseur en een betrokken collega. Door het stellen van de juiste vragen zorg je ervoor dat iedere klant de winkel verlaat met een glimlach en een product dat perfect aansluit bij zijn/haar wensen. Verder ben je als opticien verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden;

  • Je neemt anamnese af en verricht je refracties. Op basis hiervan adviseer je klanten over montuurvormen, montuurkleuren en soorten brilglazen; 
  • Ook verricht je eenvoudige hoormetingen en verkoop je hoortoestelaccessoires.
  • Je verleent altijd optimale service bij het gehele verkoopproces;
  • Uiteraard zorg je voor een juiste administratieve afhandeling;

Pas jij bij ons?  Doe de test!

Wie ben jij?

Als opticien ben gemotiveerd om je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen op het gebied van optiek, audio, lenzen en eventueel management. Verder herken jij jezelf in het onderstaande profiel:

  • Je bent in het bezit van het mbo-diploma opticien;
  • Klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een dienstverlenende instelling;
  • Je kunt goed luisteren naar zowel klanten als collega’s en je staat open voor feedback;
  • Werken op koopavonden of in de weekenden is voor jou geen probleem;
  • Je vindt het leuk om je collega’s die een opleiding tot opticien volgen te begeleiden en te ondersteunen.

Wat bieden wij je?

Blijf iedere dag jezelf en draag jouw eigen (zwarte) kleding. Hiervoor ontvang je een tegoedbon. Vrijheid in je dagelijkse werk  Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden De lekkerste koffie van de winkelstraat Korting op je nieuwe (merk)bril of zonnebril Kom je straks op je nieuwe of krijg je toch liever korting op je sportabonnement?

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes! We hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiters bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt gebeld voor een telefonische kennismaking, waarbij jij alvast jouw vragen kunt stellen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou, dus we stellen hierin ook aanvullende vragen.

Na ons telefoongesprek maken we een afspraak voor een kennismaking. Wat leuk om je te ontmoeten! In dit gesprek gaan we meer op de inhoud in. We bespreken de functie en komen ook graag meer over jou te weten.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.

Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige baan? Maak dan gebruik van onze overstapservice. Lees er hier alles over.