Home
Harderwijk FT

Heb je leidinggevende kwaliteiten en zie jij het als een uitdaging om altijd het beste uit jouw team te halen? Kom onze winkel leiden met jouw inzet en betrokkenheid!

Samen maken we Hans Anders.

Onze Store Managers doen hun werk met veel enthousiasme. Dagelijks sta je klaar voor onze klanten en voor jouw collega’s in de winkel. Je waarborgt de kwaliteit van de dienstverlening en producten. Met jouw leidinggevende kwaliteiten stimuleer jij je team om de beste resultaten te behalen.

Wat ga je doen?

Als Store Manager bij Hans Anders ben je een gedreven manager, specialist en adviseur. Je coacht en stimuleert het team, om gezamenlijk de gewenste (verkoop)resultaten te behalen. Verder voer je als vestigingsmanager de volgende werkzaamheden uit:

 • Je coacht, motiveert en stuurt medewerkers aan;
 • Je verleent altijd optimale service bij het gehele verkoopproces;
 • Je neemt anamnese af en verricht je refracties;
 • Je adviseert klanten over montuurvormen, montuurkleuren en soorten brilglazen; 
 • Je verricht eenvoudige hoormetingen en verkoop je hoortoestelaccessoires;
 • Als manager rapporteer je aan de areamanager.

Pas jij bij ons?  Doe de test!

Wie ben jij?

Als manager heb je de ambitie en kwaliteiten om een vestiging te kunnen leiden, zo kun je goed luisteren, motiveren, feedback geven en ontvangen. Verder herken jij jezelf in het onderstaande profiel:

 • Je bent in het bezit van een mbo-diploma;
 • Klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een dienstverlenende instelling;
 • Je vindt het leuk om je collega’s die een opleiding tot opticien volgen te begeleiden en te ondersteunen.
 • Je bent gemotiveerd je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen op het gebied van optiek, audio, lenzen en management;
 • Werken op koopavonden of in de weekenden is voor jou geen probleem.

Wat bieden wij je?

Blijf iedere dag jezelf en draag jouw eigen (zwarte) kleding. Hiervoor ontvang je een tegoedbon. Vrijheid in je dagelijkse werk  Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden De lekkerste koffie van de winkelstraat Korting op je nieuwe (merk)bril of zonnebril Kom je straks op je nieuwe of krijg je toch liever korting op je sportabonnement?

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes! We hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiters bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt gebeld voor een telefonische kennismaking, waarbij jij alvast jouw vragen kunt stellen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou, dus we stellen hierin ook aanvullende vragen.

Na ons telefoongesprek maken we een afspraak voor een kennismaking. Wat leuk om je te ontmoeten! In dit gesprek gaan we meer op de inhoud in. We bespreken de functie en komen ook graag meer over jou te weten.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.

Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige baan? Maak dan gebruik van onze overstapservice. Lees er hier alles over.