Home
Heerenveen 15-22.5

Bezorg jij onze klanten dagelijks een glimlach met jouw advies, enthousiasme en betrokkenheid? Kom dan ons team versterken! Je krijgt van ons de unieke kans om je te ontwikkelen binnen een leuk team.

Samen maken we Hans Anders.

Onze verkoopmedewerkers hebben nét dat beetje extra: ze zijn gedreven, flexibel en dienstverlenend. 9 op de 10 klanten geeft aan (zeer) tevreden over onze service te zijn. Die hoge klantwaardering vertaalt zich natuurlijk door naar een prettige werksfeer. Een prima basis om tot goede verkoopprestaties te komen. Wanneer je bij ons als verkoopmedewerker in dienst treedt, start direct je opleiding. Door middel van introductiedagen en coaching on the job maken we je snel wegwijs in onze collectie. Daardoor kun je vrijwel direct de klant adviseren in de keuze van het montuur.

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en daarom hét visitekaartje van Hans Anders. Je hebt een afwisselende rol waardoor iedere dag anders is. Ook breng je je kennis direct in praktijk, onder begeleiding van ervaren collega’s die je graag wegwijs maken in de winkel. Ook al heb je misschien nog helemaal geen ervaring in de optiek, wij leren je graag alle kneepjes van het vak. Als verkoopmedewerker voer je volgende werkzaamheden uit:

 • Je verleent altijd optimale service en adviseert klanten over montuurvormen, montuurkleuren en soorten brilglazen;
 • Je verricht eenvoudige oog- en hoormetingen en verkoopt hoortoestelaccessoires;
 • Door het stellen van de juiste vragen zorg je ervoor dat iedere klant de winkel verlaat met een glimlach en een product dat perfect aansluit bij zijn/haar wensen;
 • Als verkoopmedewerker ben je er medeverantwoordelijk voor dat de winkel er altijd tiptop en stralend uitziet;
 • Samen met je collega’s ga je voor een geslaagde dag.

Benieuwd hoe een werkweek eruit ziet? Lees hier de blog!

Wie ben jij?

Als verkoopmedewerker ben je gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen door het volgen van gerichte opleidingen en trainingen. Verder vragen wij het volgende van onze verkoopmedewerkers:

 • Je hebt affiniteit met het optiekvak;
 • Je bent flexibel en tussen de 15 en 24 uur beschikbaar;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een dienstverlenende instelling;
 • Klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop;
 • Werken in weekenden en op koopavonden is voor jou geen probleem;
 • Ervaring in de detailhandel is een voordeel, maar geen must-have.

Als startende verkoopmedewerker verdien je €1680 bruto per maand o.b.v. 38 uur. Na het behalen van onze interne trainingen/ opleidingen groeit je salaris met jou mee.

Wat bieden wij je?

Blijf iedere dag jezelf en draag jouw eigen (zwarte) kleding. Hiervoor ontvang je een tegoedbon. Vrijheid in je dagelijkse werk  Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden De lekkerste koffie van de winkelstraat Korting op je nieuwe (merk)bril of zonnebril Kom je straks op je nieuwe of krijg je toch liever korting op je sportabonnement?

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes! We hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiters bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt gebeld voor een telefonische kennismaking, waarbij jij alvast jouw vragen kunt stellen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou, dus we stellen hierin ook aanvullende vragen.

Na ons telefoongesprek maken we een afspraak voor een kennismaking. Wat leuk om je te ontmoeten! In dit gesprek gaan we meer op de inhoud in. We bespreken de functie en komen ook graag meer over jou te weten.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Hans Anders voert nog een integriteitscontrole uit via het register van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.

Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige baan? Maak dan gebruik van onze overstapservice. Lees er hier alles over.