Home
Hoorn 20

Al 20 jaar helpen wij onze klanten met de beste gehooroplossing. Daarom zijn wij op zoek naar een gediplomeerd audicien. Ben jij servicegericht en zet jij de klant centraal? Kom dan ons leuke team versterken met jouw kennis, inzet en betrokkenheid!

Samen maken we Hans Anders.

Je bent specialist in jouw vakgebied en je adviseert klanten zo goed mogelijk. Wij hechten veel waarde aan zekerheid en kwaliteit. Daarom verkopen we hoortoestellen van topmerken en voegen we regelmatig nieuwe kwalitatieve producten toe aan ons assortiment. Verder zetten we ons in voor diverse keurmerken zoals ISO, StAr en Keten Erkend Leerbedrijf. Om onze kwaliteit te waarborgen, zorgen wij ervoor dat de vakinhoudelijke kennis van alle medewerkers continue up-to-date wordt gehouden.

Wat ga je doen?

Als audicien bij Hans Anders ben je specialist, adviseur en een betrokken collega. Je hebt een afwisselende rol in een leuk team waardoor iedere dag anders is. Je past je vakkennis toe en adviseert de klant over een passend hoortoestel. Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Je verleent altijd optimale service bij het gehele aanmeet- en verkoopproces van een hoortoestel en bijbehorende producten;
 • Je neemt zowel gehoor- als audiometrische testen af;
 • Door het stellen van de juiste vragen zorg je ervoor dat iedere klant de winkel verlaat met een product dat perfect aansluit bij zijn of haar wensen;
 • Uiteraard zorg je voor een juiste administratieve afhandeling;
 • Omdat we als organisatie leren zo belangrijk vinden, begeleid en ondersteun je als audicien ook je collega’s die de een opleiding tot audicien volgen.

Pas jij bij ons?  Doe de test!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een collega die zelfstandig kan werken, maar wel collegiaal is. Verder herken jij jezelf in het onderstaande profiel:

 • Je bent in bezit van het mbo-diploma audicien;
  (Wanneer je dit niet hebt, kijk dan naar de mogelijkheden onder de vacature 'Audicien in Opleiding')
 • Je bent 20 uur per week beschikbaar;
 • Je bent klantgericht en je kan vanuit specialisme het beste advies geven;
 • Je bent in staat om klanten te binden door ze de juiste aandacht te geven;
 • Je beschikt over communicatieve vaardigheden en hebt een dienstverlenende instelling;
 • Je bent gemotiveerd om je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen op gebied van audio, optiek en/of management.

Wat bieden wij je?

Blijf iedere dag jezelf en draag jouw eigen (zwarte) kleding. Hiervoor ontvang je een tegoedbon. Vrijheid in je dagelijkse werk  Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden De lekkerste koffie van de winkelstraat Korting op je nieuwe (merk)bril of zonnebril Kom je straks op je nieuwe of krijg je toch liever korting op je sportabonnement?

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes! We hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiters bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt gebeld voor een telefonische kennismaking, waarbij jij alvast jouw vragen kunt stellen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou, dus we stellen hierin ook aanvullende vragen.

Na ons telefoongesprek maken we een afspraak voor een kennismaking. Wat leuk om je te ontmoeten! In dit gesprek gaan we meer op de inhoud in. We bespreken de functie en komen ook graag meer over jou te weten.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.

Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige baan? Maak dan gebruik van onze overstapservice. Lees er hier alles over.