Home
Gorinchem 31 - 38 uur

Ben jij constant op zoek naar verbetering, werk je graag aan projecten om vernieuwingen door te voeren en zoek je een dynamische baan? Kom dan de ICT-afdeling van Hans Anders in Gorinchem versterken met jouw kennis, inzet en betrokkenheid!

Samen maken we Hans Anders.

De ICT afdeling van Hans Anders is continu in ontwikkeling. Als SAP Applicatiebeheerder ben je een echte spin in het web bij alle nieuwe functionaliteiten en technische werkzaamheden. Samen met je collega’s ben je betrokken bij het draaiende houden en verbeteren van verschillende systemen.

Wat ga je doen?

De applicatiebeheerder SAP maakt deel uit van het IT-team. De nadruk ligt hierbij op onze SAP applicatie met name Finance, Supply Chain en Ordermanagement. (FiCo,SD, MM, PM, CPS en Retail) in een Retail omgeving. Het kassasysteem zit in een andere applicatie. Als SAP Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het gebruiken van je SAP expertise bij verschillende diverse uitdagende projecten;
  • Veelvuldig aansluiten bij overleg met de afdelingen (met name Finance en Supply Chain) om de behoefte van de interne klant boven tafel te krijgen;
  • Het ondersteunen van de productie en techniek bij het gebruik van SAP;
  • Je zorgt ervoor dat de diverse applicaties die Hans Anders in gebruik heeft goed draaien, zodat de processen op de juiste manier ondersteund en gemonitord worden.

Pas jij bij ons?  Doe de test!

Wie ben jij?

Voor het managen en beheren van onze applicaties zijn niet alleen jouw IT-skills belangrijk maar ook zeker jouw communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring in het beheren van SAP applicaties en begrijpt het spanningsveld tussen de wens om te vernieuwen en gedegen beheer. Verder beschik je over de volgende functie-eisen:

  • Een afgeronde hbo-opleiding aangevuld met functiegerichte trainingen;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van de SAP-applicaties FiCo, SD, MM, PM, CPS en Retail;
  • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

Wat bieden wij je?

Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden Lekkere koffie Vrijheid in je dagelijkse werk Korting op je nieuwe (merk)bril of zonnebril Korting op je nieuwe of sportabonnement.

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes! We hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiters bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt gebeld voor een telefonische kennismaking, waarbij jij alvast jouw vragen kunt stellen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou, dus we stellen hierin ook aanvullende vragen.

Na ons telefoongesprek maken we een afspraak voor een kennismaking. Wat leuk om je te ontmoeten! In dit gesprek gaan we meer op de inhoud in. We bespreken de functie en komen ook graag meer over jou te weten.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.

Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige baan? Maak dan gebruik van onze overstapservice. Lees er hier alles over.