Home
Gorinchem 1 - 16 uur

Ben jij klantgericht, stressbestendig en heb je probleemoplossend vermogen? Ben jij daarbij gemotiveerd om te werken in een positieve omgeving vol met kansen voor ontwikkeling? Kom dan onze organisatie versterken met jouw kennis, inzet en betrokkenheid!

Samen maken we Hans Anders.

Onze medewerkers doen hun werk met veel enthousiasme. We vinden het enorm belangrijk dat ze onze klanten positief benaderen en onze deskundigheid en topservice met hun persoonlijke aanpak benadrukken. Dat zien we terug in de hoge score op klanttevredenheid! Hoe motiverend is het dat 9 op de 10 klanten (zeer) tevreden zijn met onze service? Met jouw ondersteuning als Medewerker Store Support kunnnen onze winkels deze topservice kunnen blijven verlenen.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Store Support ben je hét aanspreekpunt en vraagbaak voor onze collega's en voor diverse interne afdelingen. Je geeft informatie over de status van bestellingen, acties en logistieke procedures. Verder ben je verantwoordelijk voor de komende werkzaamheden:

  • Het doen van de dagelijkse orderverwerking;
  • Je bewaakt de voortgang van bestellingen en leveringen;
  • Je verwerkt emails en en je houd je bezig met voorkomende administratieve werkzaamheden;
  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse orderverwerkingen en je bewaakt de voortgang van bestellingen en leveringen.
  • Uiteraard kom je in een gezellig team te werken, al moet je wel af en toe koffie of thee voor je collega's halen ;)

Pas jij bij ons?  Doe de test!

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een collega die servicegericht is. Dienstverlening aan je collega's in de winkel vraagt inlevingsvermogen en daadkracht. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Over goede communicatieve vaardigheden beschikt;
  • Goed kunt werken met het MS Office pakket;
  • Een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal in spraak en geschrift;
  • Je bent beschikbaar op donderdag en vrijdag.
  • Verder is het een voordeel wanneer je ervaring hebt met SAP, maar dit is geen must-have.

Wat bieden wij je?

Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden Lekkere koffie Vrijheid in je dagelijkse werk Korting op je nieuwe (merk)bril of zonnebril Korting op je nieuwe of sportabonnement.

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes! We hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiters bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt gebeld voor een telefonische kennismaking, waarbij jij alvast jouw vragen kunt stellen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou, dus we stellen hierin ook aanvullende vragen.

Na ons telefoongesprek maken we een afspraak voor een kennismaking. Wat leuk om je te ontmoeten! In dit gesprek gaan we meer op de inhoud in. We bespreken de functie en komen ook graag meer over jou te weten.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.

Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige baan? Maak dan gebruik van onze overstapservice. Lees er hier alles over.