Home
Gorinchem 31 - 38 uur

Als e-mail marketeer ben je verantwoordelijk voor de inzet en optimalisatie van e-mail als marketing kanaal. Kom jij ons team versterken?

Samen maken we Hans Anders.

De optiekbranche is sterk in beweging, en zo ook Hans Anders. Onderdeel hiervan is de vernieuwde omnichannel strategie waarin customer journey denken centraal staat. Met de beschikbare profielen van miljoenen klanten en een leading marketing automation platform (Salesforce) biedt gepersonaliseerde e-mail marketing een enorme kans voor Hans Anders.

Wat ga je doen?

Je zorgt als e-mail marketeer ervoor dat de CRM strategie en contentkalender bij elkaar komen in een e-mail marketing kalender die door jou wordt beheerd. Tevens zorg je, i.s.m. met het marketing team en de creative studio voor de executie van deze kalender en analyseer je de resultaten om de performance van het kanaal continu te optimaliseren. Verder ben je als e-mail marketeer verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Samen met je CRM en digital advertising collega’s denk je mee over het bepalen van doelgroepselecties en nieuwe campagnes
 • Samen met het marketingteam bepaal je de inhoud van marketing e-mails
 • Samen met het tech team zorg je voor doorontwikkeling van templates en toepassing van nieuwe features en technologieën.
 • Je bouwt de e-mails in Salesforce marketing cloud. Je gebruikt templates en HTML en AMP script
 • Je meet, analyseert en test de effectiviteit en impact van alle e-mail campagnes om continu te optimaliseren
 • Je zorgt voor een uitbouw van ons e-mailadressen/opt-in bestand en bewaakt daarbij een optimale balans tussen effectiviteit en opt-out ontwikkeling.

Pas jij bij ons?  Doe de test!

Wie ben jij?

Wij zoeken een proactieve collega met HBO/WO werk- en denkniveau. Daarnaast voldoe je aan de volgende functie-eisen:

 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met e-mailmarketing in een B2C omgeving.
 • Je bent resultaatgericht, aan de hand van data zie jij wat wel niet werkt en weet jij hier je campagnes op te sturen. Je ziet mogelijkheden en durft deze te testen. 
 • Je hebt ervaring met marketing automation systemen, bij voorkeur Salesforce marketing cloud.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Heb je ook nog eens affiniteit met retail? Dan zit je helemaal goed.

Wat bieden wij je?

Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden Lekkere koffie Vrijheid in je dagelijkse werk Korting op je nieuwe (merk)bril of zonnebril Korting op je nieuwe of sportabonnement.

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes! We hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiters bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt gebeld voor een telefonische kennismaking, waarbij jij alvast jouw vragen kunt stellen. Natuurlijk zijn we ook nieuwsgierig naar jou, dus we stellen hierin ook aanvullende vragen.

Na ons telefoongesprek maken we een afspraak voor een kennismaking. Wat leuk om je te ontmoeten! In dit gesprek gaan we meer op de inhoud in. We bespreken de functie en komen ook graag meer over jou te weten.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.

Heb je hulp nodig bij het opzeggen van je huidige baan? Maak dan gebruik van onze overstapservice. Lees er hier alles over.